1 års fødselsdag – giveaway

giveaway

Wauw hvor er det altså bare spændende! Bloggen fylder i dag 1 år – hvilket er total sindssyge, for tiden er bare gået mega hurtig. I anledningen af bloggens fødselsdag, så har jeg fået muligheden for at forkæle én af jer med en valgfri ring fra Spinning Jewelry. Og tro mig, det bliver meget svært at vælge, for der er så mange smukke ringe!

Jeg håber, at du vil deltage i konkurrencen. Jeg ønsker dig i hvert fald held og lykke! Husk, at du skal være 18 år eller have tilladelse af dine forældre for at deltage. Jeg skal nemlig bruge vinderens adresse for at sende præmien.

Sådan deltager du:

 1. Like bloggen på Facebook HER eller følg mig på Bloglovin’ HER – meget gerne begge dele
 2. Gå ind på: www.spinningjewelry.com og find din yndlings ring
 3. Skriv en kommentar her på bloggen, på Facebook eller Instagram. Du skal skrive navnet på den ring, som du gerne vil vinde, og gerne hvorfor du har valgt lige netop den ring – husk farve, størrelse og din mail, så jeg kan kontakte dig, hvis du vinder!

Bonus: Like eller del dette indlæg på facebook – eller like opslaget på min Instagram!

Vinderen bliver afsløret mandag d. 2/11/15

(giveaway sponsoreret af Spinning Jewelry)

19 Comments

 1. Først og fremmest tillykke med din blog 🙂
  UH, vil give dig ret i at det er et svært valg for der er virkelig mange pæne… Jeg har dog særligt kig på denne ring; You forever i str. XS/51. -Synes det er en super smuk ring samtidig med den er enkel og det kan jeg godt lide!

 2. Tillykke med 1 år
  Jeg vil gerne deltage
  Jeg vil gerne vinde Respect i STR. (S) fordi den ser meget sød ud og den er meget nemt at forstå

 3. Den samme som du valgte: Soulmate, guld og str. xs:)
  Synes at den ser så fin og elegant ud og ville elske at den sad på min finger og pyntede!

 4. Tillykke med Bloggen! 🙂

  Simple i guld er helt klart min favorit! 🙂 og så nok i medium! 😉

 5. Which means you should not only settle for any site that promises anyone fantastic returns; be sure you simply have the
  finest.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *