10 julegaveideer til din mor

Julegaveideer til mor

1.Kähler Hammershøi 2. Design Letters låg sort 3. Luksusbrunch for 2 4. Opus poncho 5. Pilgrim ur 6. Pilgrim ring 7. Gavekurv 8. Tromborg baked mineral bronze 9. Tromborg blush coral 10. Broste bestik

Så blev det den 4. december, så der er altså kun 20 dage tilbage til juleaften. Det er jo helt vanvittigt! Tiden går bare lynhurtigt, når man rammer de første decemberdage. Hvis du ligesom mig er lysår bagud med julegavekøb, så mangler du måske noget inspiration til, hvad du skal give din mor, far, veninde, kæreste osv. Jeg kommer dig heldigvis til undsætning i dag.

Jeg har samlet 10 gaveideer til din mor. De fleste holder sig indenfor et rimeligt prisleje, så du ikke behøver at gå fallit pga. julen. Jeg har samlet lidt for en hver smag, så der både er makeup, tøj, boligindretning og oplevelser. Du kan klikke på beskrivelserne under billedet, så kommer du direkte til hjemmesiderne. Hvis du har flere ideer, så må du meget gerne efterlade en lille kommentar, jeg er nemlig ved at være idéforladt.

Husk, at din mor nok bliver lykkelig ligemeget, hvad du giver hende!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *