10 tidlige julegaveønsker

10 tidlige julegaveønsker1. Lacy kjole – mbyM 2. Halskæde – Enamel 3. Sleeve – DAY et 4. Honeycomb tusk – Hvisk 5. Hydrating eye cream – Bobbi Brown 6. Nagyz ring – Dyrberg Kern 7. Brynhild frakke 8. Glasbeholder stor / glasbeholder lille – H&M 9. Abonnement på Costume 10. Nikon d5500

Okay, okay… jeg må nok indrømme, at det er lidt tidligt at komme ud med sine første julegave ønsker. Men jeg ved bare også, at man begynder snart på hele julegaveræset, så i år er jeg tidligt ude med mine første 10 julegaveønsker – eller i hvert fald 10 ønsker, som kan inspirere dig? Du kan klikke på navnet under billedet for at købe en af varerne, hvis du er interesseret.

Man får næsten hel sved på panden over at tænke på julegaver. Jeg må indrømme, at jeg ikke har købt én eneste endnu, men jeg kommer forhåbentlig efter det – det plejer jeg i hvert fald altid.

Jeg håber, at du får lidt inspiration til din ønskeliste. Skriv, gerne hvis du har ideer til mig!

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *