12 dage til juleaften + en lille reminder

december3

Så blev det sørme også den 12. december. Er jeg den eneste, som synes, at tiden altid flyver afsted, når man rammer december måned? Det bliver pludselig så meget at lave, og før man har set sig om, så er året omme. I dag er vi jo halvvejs i forhold til juleaften. Der er kun 12 dage til den 24. og jeg mangler altså stadig et par gaver? Jeg håber ikke, at jeg er den eneste?

Udover at der i dag kun er 12 dage til jul, så er det også ved at være sidste chance for at deltage i bloggens giveaway. Jeg trækker nemlig en vinder i morgen (d. 13/12) klokken 12:00, så hvis du skal have en chance, så må du hellere end gerne skrive en kommentar til indlægget HER! Der kan deltages på Instagram, Facebook og bloggen.

For resten så bliver jeg måske en anelse stresset i næste uge, jeg skal nemlig have terminsprøver alle 5 dage. Jeg må nok indrømme, at jeg er en anelse nervøs, især for problemregning i matematik og skriftlig fremstilling i tysk… Pyhaa… Hvis du hører fra mig, så betyder det, at jeg har overlevet!

Jeg ønsker dig en god jul og et godt nytår!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *