3 hyggelige spisesteder i Aarhus

Jeg er desværre stadig syg, men derfor vil jeg ikke snyde jer for et indlæg. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at min blog er gået meget over til mad. Jeg elsker mad, jeg elsker at eksperimentere med nye opskrifter, spise ude og tage billeder af den. Dog vil jeg ikke kalde min blog for en madblog, for der er jo så meget andet, som er interessant. Men det afholder mig ikke fra dagens indlæg – selvom jeg er teenager, og jeg nok ikke har spist på hver eneste restaurant i Aarhus, har har jeg fundet mig nogle yndlings steder. Bemærk at dette er min mening – og at de fleste billeder er taget fra Instagram!

Café Stiften

Cafe stiften

Alle mine veninder ved, at jeg besøger denne cafe op til flere gange om måneden. Det er mig, min mors og min søsters stamsted. Hver gang vi er inde i byen, så ender vi næsten altid her. Maden er billig, god og så er der hurtig betjening. Jeg får for det meste en salat med en jordbær milkshake eller en avocado-mozzarella panini. Hvis du er i byen med dine veninder og I skal spise frokost, så vil jeg klart anbefale denne café. Stiften ligger lige på hjørnet, når du kommer ud af Bruuns Galleri (hovedbanegården).

Römer – brunch og bistro

römer

Lige i øjeblikket er Römer under ombygning, men jeg ville på ingen måde kunne udelade denne hyggelige café. Römer ligger nede ved åen – tæt på Magasin. Jeg har flere gange nydt deres tapas brunch – en brunch hvor du selv vælger ud fra nogle retter. Jeg kan også godt anbefale deres Römer-burger.

Jacob’s pitabar

jacobs pitabar

Hvis trangen til fast-food er der, men man ikke gider køre ned på den lokale pizza-bar. Så skal man altså køre ind på Jacob’s pitabar. Det er simpelthen luksus fast-food i verdensklasse… eller i hvert fald pita i verdenklasse. Der er noget for alle, og du bestemmer selv dressing og salat. Du kan også få pomfritters eller kartofler med, her vil jeg anbefale kartoflerne, de er rigtig gode!

Det er så slutningen på dagens indlæg. Jeg håber I får en rigtig dejlig mini-ferie, og så må jeg jo se, om jeg kan blive rask snart.

Rigtig god kristi himmelfartsferie!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *