Årets mest travle weekend…

konfirmationsborddækning

konfirmand

borddækning

konfirmation gaver

Så er årets mest travle weekend overstået. Jeg ligger, flad som en pandekage, på min seng og ordner en masse ting, som jeg har måttet indhente efter et par dage med ‘fri’. Det er søndag, og klokken her hos mig er faktisk 20:30. Men når du læser indlægget her, er det mandag og klokken er måske 15, 16, 20? Alligevel kan jeg vidst godt nævne, at jeg i aften – i går aftes – var/er meget træt og mættet af gode oplevelser.

Henover weekenden har min familie og jeg været til to konfirmationer. Det er jo ikke umiddelbart, fordi det behøver at blive super travlt, men konfirmationerne har været placeret så langt fra hinanden som overhovedet muligt. I fredags gik turen op til Nordjylland omkring Thy. Det er en tur på godt 2 ½ time + et pit-stop, fordi vi skulle samle Andreas op. Lørdag gik turen så til Sjælland, eller nærmere Rungsted. Det er altså også lige en tur på 3-3½ timer. Heldigvis sov vi på hotel fra lørdag til søndag, så vi skulle ikke ud og køre sent om natten.

Ovenover ser du billeder fra min kusines konfirmation om fredagen. Jeg fik desværre ikke taget billeder til konfirmation dagen efter, selvom det ellers var en rigtig fin dag på et rigtig flot sted.

Jeg håber, at du har haft en rigtig dejlig weekend. Har du måske været til konfirmation?

2 Comments

  1. Sikke en smuk konfirmand, har dog ikke været til konfirmation i denne weekend og skal hellere ikke! :). Men sikke dejligt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *