Anbefaling: LED-stearinlys

20

Jeg ved ikke, om jeg nogensinde har fået nævnt det på bloggen, men jeg er kæmpe fan af levende lys – specielt når det er rigtig koldt og gråt udenfor. Men selvom det er rigtig hyggeligt, så kan det bare blive utrolig dyrt i længden – hvilket har gjort, at jeg over en længere periode droppede levenede lys på værelset. Nu er lysene dog vendt tilbage, bare i en lidt anden form.

Min mormor har nemlig inspireret mig en smule, hun er for nyligt begyndt at købe LED-stearinlys, som hun har haft på bordet til diverse højtider – LED-lys bruger batterier/strøm i stedet for ægte ild, så man kan godt sige, at de er en form for ‘fake’ stearinlys.

Der er faktisk utrolig mange fordele omkring de ‘uægte’ stearinlys. F.eks: 1. de forurener de slet ikke på samme måde som almindelige lys. 2. Du skal ikke tænke på, om du nu mon også har fået slukket lysene inden du gik hjemmefra. 3. De holder længere og brænder ikke ned, så du skal ikke ud og købe nye hele tiden. 4. De er faktisk overraskende billige.

Hvis du kunne være interesseret i LED-lysene, så har jeg et link lige her: http://www.siriushome.dk/products/Shop-LED-stearinlys/. Du kan finde lysene i alle mulige forskellige størrelser og farver, dog er jeg allermest bare fan af den helt normale, som du kan se på billedet ovenover.

Jeg håber, at du holder varmen, selvom der er koldt!

Billede - DK (1)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *