Bagel sandwich – vegetar

bagel sandwich

vegetar sandwich

vegetar sandwich

God morgen til jer allesammen, jeg er nok i fuld gang med at bage scones, cookies og andre lækkerier til min og Anne-Sofie’s virksomhed i minisamfundet på vores skole. Det er virkelig spændede! I dag vil jeg dele en lille hurtig frokost opskrift med jer, hvor jeg bl.a. gør brug af hjemmelavede pesto og nybagte bagels.

Jeg er en kæmpe sandwich og bagel fan, så denne opskrift passer mig perfekt som frokost. Jeg vil dog anbefale at sandwichen opbevares på køl, hvis man skal have den med i f.eks. skole, ellers bliver den altså lidt træt. Måske burde jeg egentlig ikke kalde den en ospkrift? Det er nok egentlig mere et frokost forslag.

Læs videre for at se opskriften.

Du skal bruge:

1 bagel (opskriften på mine bagels kommer snart!)

Lidt hjemmelavede pesto

Smøreost

1 håndfuld blandede salat blade

3 skiver agurk

3 skiver mozzarella ost

Sådan gør du:

1. Skær bagel’en over og smør den ene side med smøreost og den anden med pesto

2. Læg salatblade, agurk og mozzarella osten på og klap sandwichen sammen

3. Wuupti! Så har du en lækkert og vegetarisk frokost.

 

Jeg ønsker jer allesammen en god uge!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *