Black Friday tilbud

Black friday collage
 |||
Lige en kort update herfra på en fredag aften. Det er black friday, så det helt store shoppehumør skal findes frem. Jeg har allerede bestilt et par ting – man kan jo ikke rigtig holde sig fra de gode tilbud! Black Friday er jo egentlig en tradition fra USA, som langsomt har sneget sig ind i de danske butikker også. Jeg ved ikke helt, om jeg er hoppet på bølgen endnu. Men ikke desto mindre, så har jeg samlet nogle lækre ting til dig i collagen ovenover!
Ellers har i dag budt på lidt sygdom. Jeg ligger derhjemme med hovedpine, ondt i halsen og træthed. Det går forhåbentlig snart over, for jeg har planer hele weekenden. Derudover er det også i dag, at jeg har fået mine årskarakterer – dem, som jeg skal søge ind på HHX med. Det gik heldigvis rigtig godt.
De bedste tilbud i dag (ifølge mig):
20% på alt – Asos
20% – Envii
25% – Hunkemöller
Op til 20% – Noisy May
30% – Mango

Rigtig god weekend!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *