Blogger inspiration: Little Reason To Smile

MAJA: little reason to smile

www.littlereasontosmile.dk

I dag kommer det ikke til at handle om mig for en gangs skyld på bloggen. Det kommer nemlig til at handle om en helt anden blogger, som jeg føler mig inspireret af. Der findes rigtig mange fantastiske bloggere i blogland og Maja er bestemt én af dem.

Maja har bloggen Little Reason to smile. Hun har en masse at sige, og hun er bestemt ikke bange for at vise det. Det er tydeligt at se på Majas blog, hvordan hun har en stemme og personlighed, som bare skinner igennem. Det fede ved Maja er også, at hun minder en smule om mig på mange punkter – dog synes jeg personligt, at hun er lidt modigere!

 

Beskriv din personlighed med 3 ord

Skør, nysgerrig og livsnyder beskriver mig vidst meget godt. Jeg får tit nogle skøre idéer og forestillinger om at noget skal være på en bestemt måde og så er jeg utrolig nysgerrig og elsker at udforske de skæve sider i livet og hvor ville jeg dog ønske der var flere timer i døgnet, for jeg nyder hvert et øjeblik om jeg vil indrømme det eller ej 😛

Hvad er de vigtigste emner på din blog og hvordan kan det være?

Mit vigtigste emne på min blog er at få mine læsere til at åbne øjnene for alt det man glemmer i hverdagen, alle de små og store ting som travlheden og hverdagen kan skubbe væk. Det gør jeg fordi jeg hurtigt selv kan glemme alle disse ting og derfor ved at skrive om de emner, kan jeg minde mig selv om det, samtidig med at mine læseren forhåbentlig også får noget ud af det. Jeg skriver altså også en del om mode, hverdag og livsstil – jeg er alligevel ikke filosof 😀

Hvordan skiller din blog sig ud fra alle andre blogs i det kæmpe blogunivers?

Jeg skiller mig ud ved at tage fat i mere abstrakte emner og kombinere det med ungdomslivet, da det også er den målgruppe jeg arbejder mest inden for.

Hvor ser du dig selv om 10 år?

Forhåbentlig lykkelig, det er vel alles inderste ønske. Ud over det, så håber jeg at have oplevet en masse til den tid, set en masse forskellige steder i verden og lært en masse om livet og forskellige mennesker og deres kultur. Det kunne også være spændende hvis jeg havde et job inden for samme emne!

Du kan se HER, hvordan det så ud på Maja’s blog, da jeg skulle svare på spørgsmålene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *