Brobygning

Brobygning

OBS! Billedet er ikke mit!

Jeg føler det er evigheder siden jeg sidst har skrevet. Og igen, igen må jeg desværre bare erkende at jeg simpelthen har lidt for travlt. Jeg har så svært ved at sige nej, så jeg ender altid med at påtage mig 117 forskellige opgaver, på én gang. Dog håber jeg inderligt, at jeg snart bliver bedre til at prioritere og organisere min tid bedst mulig. Jeg kan nemlig rigtig godt lide at skrive på bloggen, og elsker at få mulighed for at vise jer lige hvad jeg har lyst til.

Det blev lige en lidt lang intro. I denne uge er jeg på brobygning – eller introkurser, som det nu så fancy hedder. Jeg skal være på Aarhus Tech her mandag – tirsdag og HHX onsdag – fredag. Jeg synes brobygning er en super fed mulighed for at få snuset lidt til de forskellige muligheder efter 9. Jeg er stadig meget i tvivl om jeg skal på efterskole i 10. eller om jeg bare skal gå direkte til uddannelse. Jeg ender nok med at tage direkte på HHX, for jeg føler mig egentlig allerede klar nu.

Jeg ved ikke om det på nogen måde kunne være interessant, men hvis I synes, så kan jeg jo skrive om mine fremtids-mål engang?

:||English recap: This week i’m on ‘brobygning’. This means that i’m trying out two different educations for a week. I chose Aarhus Tech(media production) and HHX(A higher education in finance and trading) I don’t know if it would be exciting, but i’m considering making a post about my future plans?

bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *