Bruschetta med tomat og mozzarella

bruschetta

bruschetta med tomat og mozzarella

mozzarella og tomat bruschetta

Hej igen. Her til formiddag flyver jeg til Italien, så der kommer højst sandsynligt ikke nogle indlæg op de næste 11 dage. Dog skal I ikke snydes i dag – selvom jeg har mega travlt og min kuffert ikke engang er pakket. Anyways, så har jeg i dag en hurtig opskrift på nogle lækre bruschetta(s).

Læs videre for at se opskriften!

 

Det skal du bruge(det er svært at sige hvor mange personer der bliver til, tag den bare lidt på din fornemmelse):

Daggammelt brød. Vi brugte ciabatta flutes

Masser af olivenolie

1 fed hvidløg

1,5 klump mozzarella ost. Dvs. 1,5 af de der poser, som man kan købe med en stor klump mozarella

Ca. 3 store tomater

Friske basilikumblade eller den tørrede version

 

Sådan gør du:

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Skær brødet i skiver. Hvis de er tykke, så bliver de ikke nær så sprøde!

2. Pres hvidløget i olien og rør det sammen. Pensl skiverne godt med olien. Brug endelig ikke for lidt

3. Skær mozzarellaen i tynde skiver og læg et stykke på hver skive

4. Skær tomaten i tern og læg også den på skiverne

5. Drys med den friske basilikum eller brug en tørrede version

6. Læg bruschetta(erne) på en bageplade og kom dem i ovnen ved ca. 200 grader i ca. 5-10 minutter

God fornøjelse!

8 Comments

  1. Det ser rigtig lækkert ud!
    & forresten rigtig fin og inspirerende blog. Tænkte på om du evt. har lyst til at følges? Kig gerne forbi, og skriv hvis det lyster.

    Love Malene ♥
    Justadelprado.blogspot.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *