Chokoladescones

chokoladescones

scones med chokolade

scones

Hej piger! Der har været en smule stille på bloggen her i ugens løb, og det er der kun én undskyldning for; jeg har simpelthen været for dårlig til at planlægge min tid. Den seneste uge har virkelig været den mest stressende nogensinde. Der har været veninde-aftaler-ala-Anne-Sofie, gymnastik, efterskole besøg, spisning hos farmand og en lang gymnastikweekend – som min krop, på denne søndag, er virkelig hårdt præget af. Derfor er jeg glad for, at jeg om lidt kan lægge mig ind i sengen med film og friskbagte chokoladescones. Hygge!

Læs videre for at se opskriften!

Det skal du bruge (9 stk.):

70 g smør i tern

260 g mel

2,5 tsk. bagepulver

2 knivspidser salt

1 spsk. sukker

60 g  mørk chokolade, grofthakket

1,5 dl mælk (gerne letmælk eller sødmælk) + lidt ekstra til pensling

 

Sådan gør du:

1. Tænd ovnen på 220 grader

2. Bland smør, mel, bagepulver og salt sammen til det får en rasp lign. konsistens

3. Bland sukker og chokoladen i

4. Tilsæt mælk og ælt dejen så den bliver blød

5. Lav en stor rektangel 2,5 cm tyk og på 10 x 15 cm i bredde og længde. Skær den ud i 9 rektangler, og put dem på en bageplade

6. Pensl bollerne/kagerne og sæt dem i ovnen 10-12 minutter, eller til de har en gylden skorpe.

7. Server med et glas varm kakao eller en kop kaffe. Værsgo!

bloglovin

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *