Confident boost

Confident boost

  1. Bobbi Brown Mascara | 2. H&M | 3. ACNE – Miinto | 4. ADAX – Miinto | 5. Neo Noir | 6. H&M | 7. Marc Jacobs

Tirsdags-trætheden hærger en smule lige nu, hvor jeg sidder med en skål is og har en smule ondt af mig selv, fordi jeg har haft kvalme hele dagen – hvilket jeg slet ikke har tid til, da jeg skal til endnu en fortræning på udtagelsen til AGF’s unge udtagede piger… Ihhh, hvor jeg glæder mig!

Ellers startede dagen fuldkommende nede i gear, fordi min første time var aflyst, og jeg derfor først skulle møde 9:25, hvilket er en utrolig dejlig overraskelse at få. Hvad der næsten var endnu bedre var, at vi også fik en time tidligere fri – altså klokken 13:00.

Men det var faktisk slet ikke, hvad indlægget i dag skulle handle. Det skal nemlig handle om et såkaldt ‘confident boost’. Et boost, som jeg faktisk virkelig godt kunne bruge lige nu… For jeg er SUPER nervøs på den der optagelsesprøve senere i dag.

Derfor har jeg samlede 7 ting, som kan gøre mig lidt mere selvsikker i løbet af en dag. Og ja, vi fokuserer ret meget på det ydre i dag – måske kan vi snakke om selvværdet senere.

 

1. Mascara… eller bare i det hele taget makeup. Det skal ikke lyde som om, at jeg ikke kan gå nogen steder uden fuld krigsmaling, men der er bare noget utrolig lækkert og rart over, at man lige bruger 20 minutter af sin dag på sig selv. Jeg ved ikke, hvordan du har det, men jeg elsker at lægge makeup, jeg synes det er så sjovt – selvom jeg ikke er den bedste til det.

 

2. Blonder. Det kan godt lyde lidt mærkeligt, men jeg elsker blonder. Og på det seneste har jeg fundet ud af, at jeg har det meget bedre med mig selv, hvis jeg går i tøj, som jeg godt kan lide – dog alt med måde.

 

3. Lune striktrøjer. Der er ikke noget bedre i hele verden end at iføre sig en ultra blød og dejlig striktrøje. Jeg er sikker på, at alle piger – og måske drenge – vil give mig ret i det. Ligesom med blonderne, så er følelsen af at have noget rart på med til at booste min selvtillid.

 

4. Tasken til alt. Jeg kan godt føle mig temmelig usikker, hvis jeg er kommet nogen steder hen uden en taske. Jeg har ALTID en eller anden form for taske med mig, når jeg begiver mig ud i hverdagen. Min taske giver mig den sikkerhed, at jeg har alle mine ting… dvs. mine nøgler, mit buskort, en læbepromade, hovedpinepille, min telefon og måske noget tyggegummi?

 

5. Undertøjet. Jeg ved, at rigtig mange af mine veninder har det på samme måde som jeg, når det kommer til dette punkt. Jeg elsker at bruge penge på flot undertøj. Ikke fordi der er en hel masse, som skal se det, men mere fordi jeg selv ved, at jeg har et matchende sæt på. Det får mig til at føle, at mit outfit er fuldendt – og vupti mere selvtillid!

 

6. Et par ordentlige jeans. Jeg har faktisk lige bestilt et par nye jeans hjem fra Zalando.dk, fordi mine gamle var lidt for slidte. Men den bedste følelse får du altså, hvis du har det helt rigtige par, som bare passer perfekt til din krop. Selv hader jeg lidt stramme jeans til tider, men der skal bare være rigelig elastik i.

 

7. Smykkerne. Jeg elsker at føle mig en smule ‘pyntet’ og fin, om det så er til hverdag eller til fest. Et must for mig er altid øreringe, og derefter kommer ure og armbånd. Jeg går dog sjældent med halskæder, men det er nu også mere en smagssag. Find nogle smykker, som betyder noget for dig, og som kan minde dig om disse ting i løbet af din dag. Du har nok også allerede luret på bloggen, at jeg er super afhængig af smykker i alle former og farver.

Jeg håber, at du nyder dagen – og måske har fået et par tips med på vejen?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *