Couscous med sukkerærter og pinjekerner

perle4

perle collage

perle3

perle5

Så er en ny uge begyndt, og jeg starter ugen på bloggen ud med en lækker, sund og vegansk (!) opskrift med bl.a. pinjekerne, couscous og sukkerærter. Denne uge er igen fyldt op  med gymnastik, skole, arbejde og skift til min far, men jeg har i sinde at holde bloggen kørende så vidt muligt.

Opskriften i dag er perfekt i madpakken, til frokost eller som tilbehør til aftensmaden. Den er vegansk, sund og super nem at gå til. Du kan varierer opskriften præcis, som du vil, så den passer til dine smagsløg. Velbekomme!

Du skal bruge (frokost til 4 pers. el. aftensmad til 2-3):

200 g perle couscous

2 spsk olivenolie

1/4 citron – saften deraf

Cherry tomater

En stor håndfuld sukkerærter el. sugar snaps

2 forårsløg

1 pose pinjekerner

1 stor gulerod

Evt. andre grøntsager eller måske lidt kylling?

Sådan gør du:

  1. Kog couscous’en som anvist på pakken/posen
  2. Bland olivenolie og citronsaft, smag til med lidt salt
  3. Tørrist pinjekerner på en pande i kort tid, de skal bare være gyldne
  4. Skær grøntsagerne i små stykker
  5. Bland ‘marinaden’ med couscous’en og tilsæt grøntsagerne
  6. Stil på køl og server kold

Salaten er et godt alternativ, i madpakken, til en almindelig rugbrødsmad med kødpålæg!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *