Current blog favorites

Alberte WhittaAlberte Whitta

Amalie WesselAmalie Wessel

Isa LarsenIsa Larsen

Jeg er snart ved at være træt af at skrive på bloggen, hvor træt og stresset jeg er. Men der sker bare utrolig mange spændende ting lige i øjeblikket. Både på den personlige front, men også på alle andre fronter. F.eks. skal jeg starte i praktik i næste uge, hvilket jeg vil skrive mere om på fredag.

I dag laver jeg lige et lyn-indlæg. Du får simpelthen mine tre yndlingsbloggere lige for tiden – faktisk har Alberte været min yndlingsblogger lige så lang tid, som jeg kan huske – hun er virkelig fantastisk, så du må love mig, at du tjekker hendes blog ud. Ellers så er de to andre også super gode. Isa har jeg også fulgt meget længe!

Ellers ville jeg egentlig bare lige kort sige hej. Jeg håber, at du nyder efteråret derude!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *