De 3 mest populære opskrifter

De tre mest populære opskrifter

Egentlig sidder jeg begravet i en analyse af et digt og en lidt træls matematik aflevering, men jeg følte alligevel godt, at jeg kunne klemme et indlæg ind i dag. Jeg sidder egentlig også og dufter til min mors madlavning, hun er nemlig ved at lave vores Sunde og lækre wokret med masser af grønt!

Det er efterhånden ved at være lidt tid siden, at der er kommet nye opskrifter på bloggen. Jeg undskylder, men jeg har simpelthen været for dårlig til at få fotograferet min mors og mine kokkerier. Derfor bringer jeg dig i dag de tre mest populære opskrifter fra bloggen. Det er altså de opskrifter, som har haft flest ‘hits’.

1. Sunde pandekager med bær

Uhh… hvor er jeg altså glad for, at netop denne opskrift ligger øverst. Det er nemlig også min favorit, for jeg ELSKER pandekager om morgenen. Det føles lidt som om man får dessert til morgenmad, hvilket jo altid er en lækker følelse!

Pandekagerne kan laves både i en gultenfri, laktosefri og vegansk version. Find opskriften HER!

2. Nem og billig æggekage

Det er faktisk lidt sjovt, at denne opskrift har været så populær. Den er faktisk lavet utrolig spontant af Anne-Sofie og jeg. Det er lidt én af de der opskrifter, hvor man bare snupper, hvad man lige har i køleskabet. Det var første gang nogensinde, at jeg skulle lave en æggekage, så jeg var meget tilfreds med resultatet.

Du kan finde opskriften HER!

3. Lækkert foccacia brød

Jeg er helt vild med den her opskrift. Brødet er blevet bagt omkring tusind gange herhjemme og kører nærmest bare på rutine, da jeg kan hele opskriften i hovedet. Det er, efter min smag, verdens lækreste og nemmeste brød, tro mig, man kan overhovedet ikke stoppe med at spise det!

Find opskriften HER!

Jeg håber, at du måske blev lidt inspireret? Nu vil jeg vende tilbage til mine lektier. Jeg håber at du får/har haft en god dag! 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *