De bedste youtube trænings kanaler

fitnesscollage

Hej piger! Håber at I har det bedre end mig lige nu. Jeg er desvære blevet ramt af en træls omgang forkølelse med hovedpine og ondt i halsen. To dage på sofaen er ikke lige det jeg har allermest lyst til lige nu.

Lige i øjeblikket træner jeg selvfølgelig ikke – det er ikke lige så godt når man er syg -, men ellers prøver jeg normalt at få trænet 4-5 gange om ugen. Jeg er rigtig dårlig til gentagelser og begynder hurtigt at kede mig når jeg træner, så jeg plejer at træne 15 minutter, og så skifter jeg til en anden træningsform og træner 15 minutter igen. Hvis du også kender det med at kede sig lidt under træningen, så har jeg et godt tip; Youtube videoer. Jeg følger et par kanaler på youtube med fitness, og jeg elsker at man kan finde tusindvis af forskellige videoer, så det bliver meget blandet og forskelligt, fra hver gang man træner.

Jeg har taget 4 videoer fra mine yndlings kanaler. Der er mave, ben og to med yoga.

Blogilates – 5 best exercises to flatten your lower belly

Det føles som du har fået et slag i maven efter denne video. Dine muskler er så ømme, at man næsten kan mærke dellerne(hvis man har nogle) forsvinde. Det er virkelig en fed følelse. Jeg er rigtig vild med Blogilates, mest fordi kanelens ejer er så ekstrem sød og motiverende. Det er også et kæmpe plus, at videoerne ikke er så lange – så kan man nemlig godt finde tid til træning i en travl hverdag.

XHIT Daily – Miley Cyrus legs workout

Jeg elsker den følelse jeg har i mine ben efter at have gennemført denne video, det føles virkelig som om man har løbet et marathon. Jeg elsker XHIT. De har så mange forskellige videoer, som træner forskellige kropsdele. Underviserne er meget motiverende og snakker én godt igennem træningen.

Popsuger fitness – yoga workout for the ultimate bikini body

Det her er en hård omgang yoga. Gennem træningen toner du en masse muskelgrupper og får en masse styrke. Jeg synes personligt at yoga er noget af det bedste i verden. Det kræver styrke, smidighed og til tider en viljestærk udholdenhed. Popsugar Fitness har også en masse andre spændende træningsvideoer, så jeg råder dig til, at du tager et kig på deres kanal.

Fightmaster yoga – yoga for a strong core

Det her er også yoga, men med mere fokus på mave- og rygmusklerne. Hvis du udfører denne video i dag, så kan jeg med garanti sige, at du er øm i morgen! Så er du advaret. Jeg kan rigtig godt lide Fightmaster yoga’s videoer, mest fordi pigen er så afslappede og rolig. Hun gør virkelig yoga til en speciel oplevelse, både for nybegynderne og de øvede.

 

Jeg håber, at du har fået nogle trænings ideer, og måske mod på at prøve yoga? Lad mig høre om du prøver nogle af videoerne!

bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *