De sidste par dage…

mallorca drinks mallorca collageVi har fået drinks på stranden – seriøst lige midt på stranden i sandet og med solen i baggrunden. Vi har også fået tapas. Eller de andre fik tapas. Jeg fik en salat, men nippede en lille smule til de små lækre mozzarella-sticks, hvilket ikke skal undervurderes, da det smager utrolig godt.

Derudover har min søster og jeg kæmpet med dårligt lys. Det skifter helt ekstremt meget hernede. For det første kan man ikke tage billeder midt på dagen, da lyset er alt for stærkt. Og når det så endelig er aften, så giver vandet genskin og laver et underligt, lidt for gyldent skær.

Men nok om det… Det vi laver mest af hernede er nok egentlig bare at ligge på stranden. Vi har vist alle sammen haft brug for en pause fra hverdagen, så det føles rigtig godt bare at tage den med ro. Udover det har vi gået ture – jeg har endda løbet én, men det gør jeg aldrig igen. Det er alt for varmt.

Vi har også spist på nogle rigtig gode restauranter. Maden hernede er virkelig god. Bortset fra den dag, hvor jeg fik rå laks. Det må jeg altså ærlig indrømme, at jeg ikke lige er 100% vild med. Jeg kan bedre lige det røget.

Nu vil jeg hoppe videre. Der er en solseng, en strand og en brændende varm sol, som kalder højlydt på mig.

Vi ses, efter jeg er kommet hjem fredag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *