Det første indlæg + bananpandekager

sunde pandekager

pandekagerSå bliver bloggen endelig indviet, efter et par uger med en masse planlægning. Jeg har siddet og rodet rundt med både navn, design og billeder, nu er jeg endelig tilfreds. Jeg vil gerne sige hej og velkommen. Mit navn er Karoline, jeg er 14 år gammel og elsker mad, mode, sundhed og teenage-’stuff’. Jeg håber at I vil læse med derude!

Selvom dette er det første indlæg, så synes jeg alligevel godt jeg kan give jer en opskrift, hvorfor ikke? Disse pandekager er både sunde og nemme at lave, spis dem til morgenmad med frugt og skyr, de smager mega godt!

Du skal bruge:

1 æg

1 dl mælk

1 dl havregryn

1 banan

Sådan skal du gøre:

Mos bananen og pisk den sammen med ægget. Tilsæt havregryn og mælk og lad blandingen stå 10 minutter. Varm en pande og kom noget fedtstof på (smør, olie, margarine…). Hæld ca. 1 dl på panden til én pandekage, hvis de bliver for store er de umulige at vende! De skal have meget kort tid på hver side. Pandekagerne er bedst samme dag!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *