Dimission/translokation – hvad tager man på?

Dimission

Kjole til venstre | Kjole til højre

Jeg er ikke 100% sikker på, at jeg rent faktisk ved, hvad forskellen på de to ting er? Det eneste jeg ved er, at når jeg på torsdag skal op og have mit eksamensbevis, så hedder det på min skole translokation? Det eneste, som jeg så absolut ikke har en eneste anelse om er, hvad man skal tage på? Er det fint tøj, hverdagstøj, sorte kjoler, hvide kjoler – måske røde kjoler?

Sagen er den, at jeg nok godt kunne bruge lidt hjælp? Lige nu står jeg med min gallakjole fra 6. klasse – no kidding, jeg kan stadig passe den -, og jeg tænker, som den kunne gå an? Den er godt nok lidt fin, men… Det skal lige siges, at jeg skal til ‘translokation’ i folkeskolen – og jeg skal holde tale.

Hvad ville du tage på?

6 Comments

  1. Tager man altid det på, man mener man vil befinde sig bedst i til den givne lejlighed, går det ikke galt.

  2. Jeg oplevede, at pigerne i min klasse havde meget forskelligt på. Mange kørte med jeans og en fin top, andre tog afslappede kjoler på og sneaks (som mig selv), mens andre gik all in med blazer og højhælede.
    Dog var der ikke så mange, der havde sort på, så en hvid kjole vil da være en god ide – bare du føler, det er behageligt! 😉

    • Mmmh… Jeg tror også, at mange af pigerne vil tage noget blandet på. Gad vide, om jeg overhovedet kan finde noget hvidt i mit skab? Jeg må vist prøve mig frem 😉

      – Karoline

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *