En kort pause

En lækker kop varm kakao - det enester, som mangler er lidt flødeskum

Min yndlings måde at holde pause på, er helt klart med fødderne oppe i sofaen og en kop varm kakao. Jeg sidder med de vildeste, ømmeste muskler efter en hård omgang gymnastik i tirsdags efter to ugers pause fra al motion. Jeg er igang med noget genoptræning af mine muskler omkring hofterne, fordi jeg åbenbart havde en overbelastning, så nu går det hele lidt i slowmotion.

Det eneste jeg mangler i dag er lidt flødeskum til min kop kakao, men ellers skinner solen, og det er snart weekend. Jeg smutter afsted til fødselsdagsfest i aften hos en dejlige veninde. I morgen tidlig står den på træning og besøg fra Nordjylland

Jeg håber, at du får en dejlig weekend

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *