En meget vigtig gave

fødseksdagsgavegave collage

gaveideer

Jeg er ikke 100% sikker på, at jeg nogensinde fik nævnt, hvad jeg også fejrede i fredags? Udover min fødselsdag, hvor jeg modtog en masse dejlige gaver, så var jeg også så heldig selv at få lov til at give en gave. Det var nemlig ikke blot min fødselsdag, som blev fejret i fredags. Jeg havde jo fint besøg langvejsfra, hvor min kæreste kom og overraskede mig i skolen. Ham og jeg kunne nemlig fejre vores halvårsdag i denne weekend.

Jeg har faktisk længe været på jagt efter den helt perfekte gave. Dog er jeg ikke nær så kreativ som Andreas, men jeg har alligevel formået at få en nogenlunde ordenligt pakke støbt sammen. Jeg løb rundt i Aarhus virkelig, virkelig længe – endda med kvalme og en smule sygdom – blot for at finde noget helt hvidt gavepapir – er du klar over, hvor svært det er? Jeg endte heldigvis i bog&ide, hvor jeg fandt noget, samt Bahne, hvor jeg fik et smukt kort og noget flot gavebånd.

Jeg havde forresten en rigtig dejlig fødselsdag. Nu er jeg jo så pludselig 16 år gammel… der er lidt mærkeligt

Psst… gaven var en blåmønstret skjorte fra Selected (billede) – og den faldt heldigvis i god jord.

Selected navy herreskjorte

Selected navy herreskjorte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *