En spændende nyhed!

gymnastik-collage

Ja, jeg ved det. Billedet er så forfærdeligt gammelt, og illustrerer på ingen måder det, som dagens indlæg skal handle om. Alligevel synes jeg, at det var meget hyggeligt, hvis jeg fandt nogle 3 år gamle billeder frem i anledning af nyheden.

Der er nemlig sket noget spændende. Og det er ikke bare én af de ting, hvor man lige smiler en smule, og så var der ikke mere glæde i den nyhed. Nej, det er en nyhed, hvor man danser og hopper rundt på gulvet, selvom klokken er 22:03, og man egentlig burde stå foran spejlet med en tandbørste.

Jeg har kæmpet som en gal de sidste par uger. Hvis du har fulgt en lille smule med på blogge, så har du kunnet se, at jeg har deltaget i forskellige udtagelser til både gymnastik- og dansehold. I går var jeg til min første optagelsesprøve. Så jeg blev udstyret med nummer 18, placeret på gymnastikgulvet, og så gik jeg ellers bare igang og gjorde mit bedste.

Jeg er kommet ind på AGF’s hold for Unge Udtagede Piger (UUPS). Et hold med fokus på god solid grundgymnastik og alt det, som jeg elsker at lave. Gymnastikken har altid været en del af mig, og har altid kunnet gøre mig glad. Det er derfor helt surrealistisk, at jeg endelig kan få lov til at udfordre mig selv endnu mere. Jeg håber, at du er mindst lige så spændt over denne nyhed, som jeg er!

Hvis du vil, så kan du se AGF’s facebookside her: https://www.facebook.com/agfgymnastik/?fref=ts

Jeg vil tage afsted til endnu en gymnastiktime – så jeg kan forbedre mig endnu mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *