Feriedrømme

Vacation: I'm dreaming of beaches and sunny nights

Kabine kuffert | Solbriller | Solhat

Min mor er lige kommet hjem fra den dejligste – og lækreste – ferie på Fuerteventura sammen med hendes kæreste. De havde en rigtig dejlig tur, med rigtig godt vejr. Så man kan da næsten ikke andet end at blive dødmisundelig, når man er fanget i et land, hvor det er gråt 350 dage om året – det føles i hvert fald sådan.

Midt i al min misundelse tænkte jeg, at jeg meget passende kunne lave et kort lille blogindlæg. Jeg kan nemlig godt lide billeder og accessories – specielt når de er samlet i en lækker collage på min blog. Du kan finde den yderst lækre kuffert på linket under billedet, den er fra et mærke kaldt DUBAI, solbrillerne er meget simpelt fra H&M, de fungerer ganske fint, jeg har selv et par og hatten er fra ONLY – dog har jeg aldrig været typen, som går med hat, mit hoved er lidt for stort?

Jeg sidder lige nu og drømmer om sol, vand, varme – og, ja egentlig bare et sted, hvor man ikke konstant skal pakkes ind i halstørklæde, jakke, vanter osv. Jeg er sikker på, at jeg ikke er den eneste, som sidder og tænker på lidt varmere vejr? Heldigvis kan man jo håbe på, at foråret snart begynder at vise sig lidt mere frem, det er efterhånden længe ventet.

Savner du også lidt sol og varme?

Billede - DK (1)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *