GIVEAWAY | Back to school | Kalender

giveaway kalender

Personal planner Collage kalender Giveaway personal planner

Så blev det endelig mandag og jeg kan afsløre, hvad det er, som har været så spænende. Hvis du er tilmeldt bloggens nyhedsbrev, så ved du, at jeg har gået og glædet mig ret meget til at kunne skrive dagens indlæg.

Dog er jeg blevet en smule forsinket, da indlægget skulle have været oppe allerede klokken 12, men jeg er lige startet på mit nye arbejde i dag (11-15) – og så havde jeg glemt min computer hjemme hos min far, så indlægget i dag kommer op fra Andrea’s MacBook.

Jeg har gennem tre år været kæmpe fan af kalenderne fra www.personal-planner.com. Faktisk, så har du nok set, at mine kalendere har gået igen et par gange her på bloggen, og det er der kun én grund til – jeg elsker dem.

Én af grundende til min store kærlighed for lige netop disse kalendere er, at hjemmesiden gør det muligt for dig at designe dem lige præcis som du vil have. Du kan vælge, hvordan forsiden og bagsiden skal se ud. Du kan bestemme, hvordan kalenderen skal se ud indeni og endda, hvad der skal stå på den første side!

Derfor er jeg også utrolig glad for dagens indlæg, da jeg har fået muligheden for at give én af mine dejlige læsere et gavekort til hjemmesiden, så du kan få din helt egen kalender til det nye skoleår (og bare rolig, du kan selv vælge, hvornår den skal begynde)

Det eneste, som du skal gøre for at deltage i konkurrencen er at skrive din mail, dit navn (behøver ikke være dit fulde navn) og så må du da gerne skrive, hvorfor du skal vinde.

DU SKAL FØLGE BLOGGEN PÅ FACEBOOK HER ELLER BLOGLOVIN HER

Og så er det jo altid et plus at like og dele indlægget.

Vinderen findes d. 15/8 kl. 12:00

14 Comments

 1. Jeg vil gerne vinde fordi jeg synes at kalenderen er super flot 😀

  Btw, jeg synes din blog er rigtig god :))

 2. Vict3754@interskolen
  Hej jeg hedder Victoria, jeg elsker virkelig at læse din blog, det er nogle superfede ting du skriver om og elsker at følge i dit liv 🙂

 3. Jeg har helt vildt brug for en kalender, da jeg lige flyttet hjemmefra, så for at holde styr på økonomien, samtidig skal jeg op i 3.g, har et fritidsjob i et supermarked og er stylist hos hvisk. Jeg kunne godt tænke mig en flot kalender til at skrive alle aftaler ind i 🙂

 4. Det vil være lækkert. Køber en kalender hvert år, men har endnu ikke fået købt årets kalender.

 5. Jeg vil synes det vil være Mega lækkert at vinde den skønne kalender ❤️ Elsker at følge med på din dejlige blog ;))

 6. Fordi med både skole, træning, blog, venner og andre ting og sager der fylder i hverdagen, ja så er det super smart med en kalender. Og så gør det jo ikke noget at den er pæn og fotogen:)

 7. Hej, mit navn er mona og det kunne være mega fedt at vinde, jeg elsker at være organiseret og kigge i min kalender! Plus, det kunne være fedt at have mine billeder på en kalender haha. Min mail er: monasofia021d@gmail.com

 8. Fordi jeg elsker at være organiseret, og savner lidt den fysiske kalender – alt foregår jo digitalt nu.

 9. Synes simpelthen de her kalendere er så fine, og hold da op hvor ville det være skønt med en kalender, som passer præcis til mit liv og mine behov. Samtidig har jeg bare en alt for stor kærlighed til at skrive ting ned fysisk, og ikke blot på en computer 🙂
  camillahjoernholm@hotmail.com

 10. Jeg er super dårlig til at huske aftaler, så en kalender ville da være fedt! Og især én man kan designe, så jeg kan have en masse fine billeder af mine venner og familie 🙂

 11. Nu da jeg er begyndt i 3.g og har valgt 5 A-fag, ville en kalender være perfekt til at holde styr på både lektier, afleveringer, træning osv – og så er det super smart, at man selv kan designe den 😉

 12. Jeg studere på andet år på Niels Brock, og har arbejde to forskellige steder. Så det ville være meget rart med en kalender-bog, så jeg kan holde styr på det hele. Udover det, er den jo super sød !! Så krydser virkelig fingre !! <333

 13. Den ville jeg meget gerne glæde vores datter med 🙂 Hun ville blive yderst glad, da hun har kigget på netop denne kalender i lang tid 🙂
  Kh Rikke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *