Her på det seneste…

Insta lately

Her på det seneste har jeg fået ‘udrettet’ en masse ting. Jeg har bl.a. haft liiiidt travlt med at kigge på nogle dejlige smykker, som jeg har lånt hjem. Samtidig har jeg været optaget af mit løbeprogram, som efterhånden udfordrer mig hver eneste dag.

Den seneste tid har også været en tid, hvor jeg har læst, skrevet og diskuteret meget. Jeg har haft travlt med eksamener, hvilket nok ikke kommer som nogen overraskelse. Jeg var så uheldig at miste 7 siders dansk analyse pga. en dum fejl. Men jeg har haft en veloverstået eksamen i dag, som endte ud i en kæmpe lettelse – og en dejlig karakter.

Midt i alle disse ting har jeg jo også fået fejret sidste skoledag. Det var en rigtig hyggelig dag – og aften -, som blev tilbragt med de dejligste og gladeste mennesker.

Der har dog også været tid til et par gåture, noget vandmelon, nogle danske jordbær og en masse flytterod. Jeg ved ikke, om det er blevet nævnt på bloggen endnu, men min mor og jeg flytter den 1/7, så vi er ved at endevende huset, så der kan smides ud og sorteres – tro mig, det er en KÆMPE omgang, som vi skal igennem.

Jeg har kun tre eksamener tilbage, før jeg officielt er ude af folkeskolen. Har du også eksamenstid?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *