Hjemmelavet nutella

hjemmelavet nutella

Godmorgen piger! I dag vil jeg dele min opskrift på hjemmelavet nutella med jer. Som jeg skrev i går, så lavede jeg hjemmelavet nutella i går. Det er vel ved at være femte gang jeg prøver det, og jeg har prøvet mange forskellige opskrifter. Men nu har jeg så endelig fundet en opskrift, som jeg synes bedst om. Når først du har prøvet at lave nutella selv, så kommer du aldrig til at købe den igen

Nutella’en smager usædvanligt godt på knækbrød, pandekager (med bananer) eller en bolle!

Læs videre for at se opskriften.

Det skal du bruge:

– 100 g hakket 70% chokolade

– 50 g hakket hvid chokolade

– 50 g smør

– 1 ½ dl fløde

– 50 g hasselnødder

Sådan gør du:

1. Hak hasselnødderne. Jeg kan godt lide dem grove, men det er helt op til dig

2. Varm en pande og rist hasselnødderne, til de er gyldne

3. Tag panden af varmen og vent 30 sek., tilsæt fløden og rør rundt

4. Bland smør og chokolade i, så det smeltes af den varme fløde

5. Hæld på lufttætte glas og sæt på køl

 

Nutella’en kan efter min erfaring holde sig ca. 2 uger, dog slipper den ofte op noget før. Der kan komme hvide pletter i nutella, dette er bare smøret og den hvide chokolade.

OBS! Tag nutella’en ud ca. 1 time inden servering, så er den lettest at smøre ud.

Er du også kæmpe nutella-fan?

bloglovin

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *