Hvad har jeg gang i?

Hvad har jeg gang i

Som jeg skrev, og dermed lovede lidt, i går, så ville jeg i dag opdaterer dig lidt omkring, hvad jeg egentlig har gang i lige her for tiden. Der har nemlig lige været rigtig mange ting her på det seneste, så jeg synes selv, at det ville være en god idé, hvis jeg forsøgte at informere dig en lille bitte smule. Jeg kan også hurtigt sige, at det er disse ting, som gør at jeg ikke har helt så meget tid til bloggen!

Træning

Måske ved du det, eller måske gør du ikke? Men jeg har gået rundt med en overbelastning i først den ene hofte og så derefter den anden. Det har stået på siden påske sidste år, så man kan vist godt sige, at jeg har været præget længe. Min gymnastik gjorde, at jeg over julen havde rigtig mange smerter og derfor var nødt til at begynde til noget fysioterapi.

Her de sidste 4-5 uger har jeg ikke mærket nogle smerter. Derfor er jeg begyndt at træne mig lidt op igen – jeg har altid elsket at løbe, og har derfor savnet det utrolig meget det sidste år. Jeg er igang med anden uge af et otte ugers træningsprogram, som skal gøre mig klar til at kunne løbe 5 km. Derudover kommer der også styrketræning samt gåture – det er seks om ugen.

Eksamen

Det kan vist ikke rigtig komme som nogen overraskelse, at det er blevet eksamenstid for rigtig mange skoleelever – inklusiv mig. Jeg har på det seneste været en smule presset med at få afsluttet mine skriftlige prøver samt aflevering af en synopsis, en disposition og en outline – kært barn har mange navne.

Min klasse og jeg har været så ‘heldige’ at trække mundtlig tysk samt mundtlig matematik. Jeg kan vist godt sige, at det ikke umiddelbart var drømmescenariet. Men det skal jo alt sammen nok gå. Jeg er allerede blevet optaget på HHX til næste år.

Hvisk

Jeg ved det godt… okay! Jeg har efterhånden snakket sååå meget om det her på bloggen – og jeg vil derfor ikke uddybe dette punkt nærmere… men det er bare så spændende! Jeg har f.eks. lige lejet fem smykker til fotografering – og der er altså en deadline!

Arbejde

Jeg har for nyligt lige tjekket maj måneds timerapport. Og det viser sig så altså, at jeg skal arbejde 62,25 timer. Det er rigtig meget, når man også liiiiiige skal nå alle ovenstående ting + andre to-do’s. Jeg arbejder rigtig meget, og jeg gør det også med glæde, da jeg elsker at få min løn, så jeg kan spare op – eller ose en smule.

Hvad går du og laver lige for tiden?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *