Hvis jeg skulle… mad ud af huset

Jespers torve

Her kan du f.eks. bestille mad ud af huset

Hvis jeg skulle holde en kæmpe fest med en masse mennesker, og vi skulle have god mad – som du efterhånden nok godt kan fornemme at jeg sætter stor pris på… så ville jeg vælge mad ud af huset. Det kan selvfølgelig også godt være lækkert selv at lave middag eller lign. men det er bare noget nemmere,  Nu er jeg jo godt nok ikke helt så gammel, men man har jo lov til at drømme en smule – eller tænke fremadrettet.

Det er jo snart ved at være tid til bl.a. studentergilder, forårsfester, sommerfester eller måske skal du ‘bare’ holde en rund fødselsdag med masse glade mennesker i det danske sommervejr evt. i telt? Det har f.eks. lige været konfirmationssæson – eller måske er det stadigvæk det? Jeg har faktisk læst, at man kan bestille mad helt indtil 7 dage inden. Så hvis du stadig ikke har fundet en menu, så kunne det jo være værd at kigge på?

Jeg ved i hvert fald, at hvis jeg skulle holde konfirmation igen, så ville jeg tage et kig på nogle forskellige leverandører af mad ud af huset. Jeg var super tilfreds med buffeten til min fest, men hvis jeg skulle have haft portionsanrettet, så ville jeg have kigget mig lidt omkring på nettet. Jeg har bl.a. fundet denne leverandør. De har faktisk også en super brunch, så måske kunne man også overveje at holde en kæmpe brunchfest? Jeg er vist lidt fyldt med gode ideer i dag.

Får du også lyst til at holde en stor fest?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *