I 2014

collage nytår

Hej piger! I dag er det årets næstsidste dag. Og jeg ved ikke med jer, men jeg er en smule ked af at 2014 forsvinder. Jeg synes at 2014 har været et rigtig godt år, men glæder mig selvfølgelig til, at vi skal ind i det nye år. For at mindes 2014 en smule, har jeg samlet et indlæg med de bedste ting fra 2014.

ADVARSEL: Langt indlæg, som jeg har prøvet at cutte kraftigt ned.

Musikken:

Vi har fået enormt mange nye kunstner at se i 2014. Og der er kommet en masse nye musiknumre til. Jeg har samlet min top 5 over de sange jeg har hørt mest i 2014:

1. Haim – If I could change your mind

2. Ed Sheeran – Thinking out loud

3. Sam Smith – I’m not the only one

4. Beyonce – XO (Den her er faktisk lidt snyd, da den er udgivet i 2013)

5. Sia – Chandelier

Moden:

Ja, det er så et emne hvor der sker noget nyt hele tiden. Og i 2014 har der været en masse fede trends, men der har altså også været nogle, som jeg overhovedet ikke kunne forstå. Jeg har her samlet en top 3 over de mindre heldige modetrends i 2014. Husk at dette er min mening:

peplum

1. Peplum:

Den her trend har jeg aldrig rigtig forstået. Til jer der ikke ved hvad det er; det er en form for ekstra nederdel på enten en kjole, trøje eller nederdel.

A-volta-da-sandália-birkenstock-fashion-blog-MeninaIT

2. Grimme sandaler

Nøøj… Nu træder jeg nok nogle over tæerne (host… host… dårlige joke). Ej det er med er gøre sandaler moderne, det duer bare ikke! Sorry, men kan I ikke allesammen huske de der grimme Ecco sandaler, som man blev tvunget til at have på, da man var lille. Ej hvor er jeg glad for, at jeg selv kan bestemme hvad der skal under mine fødder.

Normcore_8-23c066868ba2363c

3. Normcore

Efter en smule research fandt jeg endelig ud af hvad denne trend hed. Normcore. Det er en trend, som er meget casual og unisex. Jeg synes egentlig billedet ovenover taler for sig selv. For mig at se, går det bare ud på at se så træt og ugidelig ud som mulig.

Maden:

Så skal vi allesammen faste to dage om ugen. Så skal vi spise ligesom hulemændene (eller stenalderen?). Så skal vi drikke al vores mad. Så skal vi det, og så skal vi det andet. Der har godt nok været mange mad-trends i 2014. Jeg er glad for, at jeg ikke er sprunget med på nogle af de der trends. Kan simpelthen ikke forstå hvordan folk f.eks. kan leve uden lyst brød med nutella. Ej, men det er da bare det bedste, de går virkelig glip af noget. Så er det sagt! Jeg håber virkelig at der kommer noget mere ro på maden i 2015.

Hvad synes du har været det bedste og de værste i 2014?

bloglovin

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *