Inspiration på en gråvejrsdag

inspiration

Hej piger! Jeg går simpelthen og er syg, stadig. Det er så træls med den influenza. Nu skal jeg heldigvis snart til lægen, så må vi jo se, om der er noget mere alvorligt galt. Jeg er nu ret sikker på at det bare er en influenza. Det er bare træls at man hverken kan komme i skole eller komme til gymnastik i aften. Ihvertfald så når man nu ligger på sofaen hele dagen, så kan det altså godt blive lidt træls. Specielt når vejret er gråt og vildt deprimerende. Derfor bruger jeg altid en masse billeder til at skabe en inspirerende stemning. Jeg er garanteret ikke den eneste, men jeg ELSKER weheartit jeg kan simpelthen sidde og scrolle op og ned ad siden hele dagen.

Håber I får en god tirsdag derude, nu vil jeg kravle tilbage under dynen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *