IPhone 6 – ny mobil

Iphone

iphone 6

iphone4

Så blev det endnu engang weekend, og der skal ske en masse ting de næste par dage. Min storesøster fylder nemlig atten, så der holdes fødselsdag i dag hos min mor og i morgen hos min far. Derfor skal der nok blive en masse at se til.

I torsdags modtog jeg en rigtig lækker sag med posten. Jeg har nemlig fået en ny mobil. Nogle af mine veninder ved måske, at jeg havde verdens langsomste (kan man godt sige det?) og dårligste IPhone 4 – jeg købte den brugt for over to år siden, og der var den endda to år gammel. Så nu var det tid til en ny. Min mor har heldigvis været så sød at sponsorere halvdelen af prisen, så det var ikke helt så meget af min løn, som skulle gives ud. Hun har også været så sød at købe et enormt lækker cover fra DAY.

Vi får gæster allerede her om en halv time, så nu skal jeg vist også til at gøre mig klar… Ellers når jeg det vist ikke.

2 Comments

  1. Ej hvor lækkert, jeg købte også selv en 6’er tilbage i september. <3

    Hold da op en gavmild mor du har! Mine forældre mente, at jeg selv skulle betale det hele inklusiv cover, men sådan er det jo. Heldigvis havde jeg ikke brugt nogle af mine konfi-penge, så jeg brugte nogle af dem på iPhonen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *