Jeg er tilbage…

jeg er tilbage

… syg, konfirmeret, 15 år og nu med arbejde. Ja der er sket meget på lidt over en måned, bl.a. har jeg virkelig savnet at blogge – hvilket faktisk har resulteret i, at min dagbog er blevet brugt lidt mere end normalt. Grunden til mit fravær har ikke engang være selvforskyldt denne gang, min søster skulle bruge min computer, da hendes egen var i stykker og skulle til reparation.

Lige nu har jeg planet mig på sofaen hjemme hos min mor, jeg har lige skrevet en stil og så har jeg haft ondt i halsen siden i går aftes. Jeg må nok være ærlig og sige, at jeg nok har klædt mig lidt for sommerligt på det seneste, så jeg fortjener nok egentlig en forkølelse.

Så er jeg blevet konfirmeret, det blev jeg faktisk den 25. april, så det er allerede ved at være lang tid siden. Jeg skal nok lige bringe et indlæg med billeder og lidt historier fra dagen. Jeg er også fyldt 15. Det gjorde jeg den 15. april. Så nu skal jeg have e-post, nemid og alt det der indviklede voksen-stuff.

Da jeg nu endelig er fyldt 15, har jeg også mulighed for at få et job. Det fik jeg i søndags, da jeg var til jobsamtale hos en bager tæt på mig. Det resulterede i, at jeg skal begynde på arbejde når bageren/butikken åbner den 5. juni. Jeg glæder mig faktisk ret meget, så tjener man lige pludselig sine egne penge.

Nu vil jeg slutte her, selvom jeg egentlig kunne blive ved i evigheder. Men vi ses en anden gang!

Jeg håber I får en dejlig tirsdag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *