Jeg har holdt pause, og du burde gøre det samme

Moi

Jeg havde brug for en pause. Ikke fordi jeg føler, at bloggen er noget, som jeg SKAL gøre. Men mere fordi jeg havde brug for en kort tænkepause. Bare lige et antal tilstrækkelige dage, så jeg kunne finde ud af, hvem jeg skal være, og hvordan mit liv skal forme sig de næste 3-4 år.

 

De fleste af jer ved måske, at jeg står midt i den sidste halvdel af 9. klasse. Jeg har et par måneder tilbage, før jeg skal forlade det, som udgjorde en tryg hverdag for mig gennem hele min barndom. Der sker rigtig mange ting lige nu. Ikke nok med at man er teenager, og alle hormonerne flagrer rundt i kroppen som bier i en bikube… Så skal man pludselig også til at vælge, hvem man er – og hvem man vil være.

 

De sidste par dage har fået mig til at genoverveje en masse valg, som jeg før har haft oppe at vende i hovedet. F.eks.; efterskole, designer, HHX, STX, 10. klasse osv. mulighederne er uendelige. Jeg skal have taget en beslutning omkring min fremtid inden den 1. februar. Det vil sige, at der er en deadline.

Og der er et par ting omkring valg, som har en udløbsdato… de skal gennemtænkes. Det kræver, at man tager en tænkepause. Vi er lige kommet ind i et nyt år, hvilket betyder, at mange står med nye beslutninger og nye udfordringer. Jeg vil derfor opfordre dig til at tage en kort pause; hold fri fra Facebook i et par dage, sluk fjernsynet, ring til en gammel ven/veninde og tilbyd en kop kakao, plant dig selv dybt ind under dynen og slap af. Du skal ikke lave noget konstant – det er absolut i orden at kede sig engang i mellem.

Jeg glæder mig til at se bloggen noget mere for fremtiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *