Jeg skal til eksamen i…

spørgsmålstegn

Billede af Tom Scocca

Det er begyndt at blive en ualmindelig spændende tid for rigtig mange unge. De fleste har nemlig netop fået at vide, hvad de skal til eksamen i. Og min situation, den er ikke anderledes. Jeg har været utrolig spændt i mange uger. Der er blevet heppet på det ene fag og været frygt for de andre. Men i mandags blev spændingen endelig udløst. Min klasse og jeg trak de to fag, som vi skal op i udover de obligatoriske + vi trak emne i dansk.

Jeg kan nu afsløre, at jeg har været så ‘heldig’ at trække de to fag kaldet; mundtlig matematik og mundtlig tysk. Jeg kan vist godt afsløre, at det er nogle af de fag, som rigtig mange frygter. Derudover trak jeg ‘Den trykte reklame’ i dansk, hvilket jeg i starten var noget så utilfreds med, da jeg elsker noveller og digte. Men nu må man jo bare få det bedste ud af det hele.

Mine første eksamener starter på mandag, hvor jeg skal starte ud med skriftlig dansk dvs. stil. Retstavning og læsning kommer vist først senere. Ellers bliver der travlt de næste par uger med forberedelse til prøverne… uhh, jeg er spændt!

Skal du til eksamen i år? I så fald, hvad har du trukket?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *