Konfirmations borddækning #2

Konfirmations borddækning: Hvordan skal dit bord se ud til din konfirmation? Få lidt inspiration her! Karolinehaugaard.dk

Da jeg skulle konfirmeres sidste år stressede jeg totalt over borddækningen. Det var nærmest vigtigere end min kjole, fordi det på én eller anden måde virkede meget mere ‘synligt’ – hvis du forstår? Jeg havde en meget klar idé om, hvordan jeg ville have mit bord. Det skulle være enkelt med sarte roser, flotte bordkort og kæmpe lys midt på bordet.

I dag giver jeg dig en lille smule inspiration, hvis du skal konfirmeres. Jeg ved, hvor svært det kan være at finde noget, som du kan lide, så måske kan billederne ovenover hjælpe dig?

Et lille råd

Jeg vil absolut råde dig til at gå simpelt til værks. Du skal ikke holde bryllup, så det hele behøver ikke at være ‘overdressed’. Og forresten kunne det måske være en idé at vælge simple bordkort. Jeg sad og foldede 40 servietter med sejlgarn omkring og selvskrevet bordkort – og jeg gjorde det mindre end 24 før gæsterne kom! Husk at have al pynten klar i god tid!

Blomster

Blomster er altid virkelig smukke på et bord, så hvis halvdelen af din familie ikke er allergisk, så vil jeg klart anbefale dig at skaffe nogle smukke blomster. HUSK, at blomster kan være rigtig dyre, så måske skal du overveje en gåtur i naturen dagen inden?

OBS: jeg lavede et lignende indlæg sidste år, da jeg slev skulle konfirmeres. Læs det HER

Kender du nogen, som skal konfirmeres i år – eller skal du måske selv?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *