Konfirmations inspiration

konfi-collage

Hej piger! Rimer overskriften..? Nej… Ikke rigtig… Okay.

Hvordan går det derude? Føler at jeg har været væk i evigheder – det er for mig 3 dage. Det er pludselig blevet hverdag igen, og jeg har virkelig en masse og se til. Hver tirsdag er jeg til gymnastik. Det vil sige at jeg tager hjemmefra 7:50 og er hjemme igen 20:35. Det er altså en lang dag… Nok med alle undskyldningerne.

Jeg er blevet virkelig stresset over min konfirmation, jeg glæder mig selvfølgelig helt vildt. Men en hel dag hvor det hele drejer sig om mig… Kuldegysninger. Nu hvor der er lidt mindre end 5 måneder, skal jeg jo snart igang med f.eks. invitationer, hår, bordækning, bordkort, servietter – en af de vigtigste ting for mig -, sko, mad osv. Jeg tror bare, at jeg tager én ting af gangen. Jeg ved ikke hvor mange af jer derude, som også skal konfirmeres. Men ihvertfald ved jeg at alle mine veninder, som læser med, de skal – hej!

Jeg håber der bliver tid til et indlæg i morgen aften, men Anne-Sofie har fødselsdag, og jeg er inviteret over til kage. Jeg skal faktisk igang med hendes gave her om lidt – hjemmelavet nutella (håber ikke at du læser med Anne-Sofie).

Farvel herfra!

bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *