Konfirmations invitationer 2016 – design

konfirmations invitationer

invitationer til konfirmation

Nu er det snart ved at være konfirmations-tid igen, og jeg har indset, at de fleste er begyndt med en hel del planlægning. Da jeg jo blev konfirmeret sidste år, så tænkte jeg, at det ville være oplagt at have et par indlæg i år, som handler lige netop om konfirmation.

I dag bliver det bare lige et kort indlæg omkring invitationerne. Ovenover kan du se, hvordan mine indbydelser endte med at se ud efter en lang og hård kamp. Jeg har selv lavet mine invitationer på computeren, hvorefter jeg har fået dem printet ud hos en billede-forhandler-ting.

Hvis du kunne tænke dig et lignende design – eller måske vil du gerne have nogle tips, noget hjælp eller lign? Så kan du downloade en skabelon nederst i indlægget. Vil du skrive, så står min mail der også.

Konfirmationsinvitation skabelon

blog@karolinehaugaard.dk

One Comment

  1. ELSKER bare fine kort, hvor man kan se, at der er gjort noget ud af det. Dine konfirmationsinvitationer er klassiske, enkle og utroligt flotte!

    Godt arbejde, Karoline!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *