Konfirmations invitationer + anbefaling

konfirmations invitationer

invitationer til konfirmation

konfirmations indbydelser

invitationer

Hej piger! Jeg har endelig fået weekend efter en lang og meget ny uge. Det har været super spændende at være på brobygning, hvor ville jeg ønske at man lige kunne tage en uge mere.

Mine konfirmations invitationer ankom med posten i onsdag, og de var lige blevet lige som jeg havde forestillet mig – hvis ikke bedre. Jeg har selv lavet mine invitationer i Word, og hvis man har fuldt processen, så ved man at jeg har været ved at smadre min computer op til flere gange. For hold nu op der var meget bøvl med, at få de invitationer lavet. Heldigvis blev jeg endelig færdig og sendte dem til print hos Optimalprint. Jeg er super tilfreds meget deres produkt og vil klart anbefale dem til jer allesammen! Jeg bestilte mine invitationer mandag, og de var her allerede onsdag. Papiret og farverne er også super fine, så jeg kunne ikke være gladere.

I dag har jeg brugt hele formiddagen på at skrive invitationer, ønskeliste, binde sløjfer (hvilket jeg er afsindig dårlig til) og skrive adresser på en hulens masse konvolutter. Nu er jeg – næsten – færdig.

Hvis du skal konfirmeres, har du så fået sendt dine invitationer ud?

:|| English recap: Wednesday I finally recived my konfirmation invitations and I am extremly happy about the result. Today I have spent the morning writing wishlist, envelopes and tied bows. Now I am almost done with the invitations and hopefully I will be able to send them soon.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *