Lækre glutenfrie bananvafler

vafler

vafler med banan

bananvafler

Godmorgen derude! Jeg ved ikke lige hvad der gik galt med billederne, lyset var ikke rigtig så godt. Jeg ved godt, at der er kommet mange opskrifter op her på det seneste, men gud hvor har jeg også spist meget – alt for meget!

Jeg kan altid godt lide at starte ugen lidt ekstraordinært, specielt når jeg ved, at der er planlagt en masse, så i morges skulle der altså smoothies og vafler på bordet. Det endte med at blive glutenfrie bananvafler sammen med min hjemmelavede nutella. Vaflerne er super nemme og hurtige at lave, du skal kun bruge nogle få ingredienser og et vaffeljern.

Læs videre for at se opskriften.

Det skal du bruge (2 stk.):

– 1 most banan

– 1 æg

– ½ spsk. smør

– ½ dl boghvedemel. Hvis du er ligeglad med glutenfri, så kan du også bruge almindelig hvedemel

– 1 knivspids salt

– ½ tsk. kanel (kan udelades!)

Sådan gør du:

1. Tænd vaffeljernet

2. Pisk ægget sammen med smør og den moste banan

3. Pisk melet i og tilsæt kanel og salt

4. Hæld halvdelen af blandingen i det varme vaffeljern. Brug evt. lidt smør eller olie, hvis dit vaffeljern ikke er slip-let-noget

5. Varm vaflerne til de er gyldenbrune og server straks med hjemmelavet nutella og bananer!

God fornøjelse!

bloglovin

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *