Lidt eksamens-snak

eksamen collage

Ja, ja… jeg ved godt, at den konstante stilhed på bloggen er ved at blive en realitet. Men jeg synes faktisk selv, at jeg har en rigtig god grund – og så alligevel ikke helt 100%.

Én af grundene er jo selvfølgelig mine eksamener. Jeg havde en super travl weekend, fordi jeg virkelig var nødt til at være ekstra sikker på mit pensum i engelsk – hvilket jeg senere fandt ud af ikke var særlig nødvendigt. Jeg har brugt meget af min tid på at læse vores gamle tekster + jeg har øvet mig i min outline, som jeg helst ville kunne næsten udenad.

I går var en meget travl dag. Først skulle jeg fragtes fra min mors kæreste til min far, derefter skulle jeg til min første mundtlige eksamen klokken 10. Efter dette skulle jeg et smut forbi lægen, da jeg skulle have tjekket min astma – en form for nedsat lungefunktion… og nej, jeg ryger ikke!

Derefter skulle jeg lige have lidt frokost, for min mave var i seriøst oprør. Da det så var på sin plads skulle jeg afsted på arbejde, hvor jeg skulle oplære en ny kollega – det er altid spændende. Jeg blev hentet fra arbejdet af min mor, hvor vi så fortsatte ud til hendes kæreste. Her bevægede min søster og jeg os ud på en 6,4 km lang løbetur – jeps du gætter rigtigt, ikke just det jeg orker efter en lang dag – men jeg VIL følge mit program.

Nu er jeg så her… Det er onsdag og jeg kan glæde mig over en veloverstået eksamen – som endte ud i et 12-tal.

5 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *