Little black dress in Mallorca

pic collage

mallorca4

DSC_0305

H&M kjole – Guldarmbånd fra min konfirmation – Sølvarmbånd fra Pieces – Pung fra Naj Oleari (købt i Italien)

 

Hej derhjemme i Danmark! Lige nu sidder jeg og venter på vores bus, som skal køre os til lufthavnen. Vi skal køre fra hotellet kl. 18:15 og regner med at lande i Danmark omkring kl. 23. Da vi skulle afsted fra Danmark tog flyveturen en time ekstra pga. uvejr, så vi håber på medvind denne gang.

På den sidste aften hernede fik jeg lige trukket min skønne og dejlige mor med ud for at tage et par billeder. Lyset var ret dårligt, og jeg er ret kræsen, så der er ikke så mange gode. Og så er jeg nok egentlig meget selvkritisk, så… ja. Jeg undskylder mine utrolig grimme ben – gymnastik og yoga giver åbenbart blå mærker?

Indlægget i dag er lige en smule kort, men det er udelukkende grundet en meget travl rejsedag. I morgen og på søndag skal jeg på arbejde, så der er allerede tryk på lige fra starten. Ellers begynder en ny uge med hverdag snart, så jeg får travlt igen.

Jeg glæder mig til at vende hjem. Vi ses i morgen!

2 Comments

    • Tusind tak Kathrine! 🙂

      Jeg har været afsted i dag, og må godt nok indrømme, at det var en anelse hårdt. Der er også arbejde i morgen tidlig, men efter det, kan jeg slappe helt af 🙂

      – Karoline

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *