Min Mor’s hjemmelavede pesto

grøn pesto

pesto

basilikum og rucola pesto

God weekend til jer allesammen! I dag har jeg en lille hurtig opskrift til jer – jeg ved godt at det har stået meget til på bloggen, men jeg har altid travlt med det ene eller det andet. Jeg har i dag en opskrift til jer på min mors pesto. Den er hjemmelavet og smager en million gange bedre, end den du kan købe nede i Kvickly. Pesto’en er super nem, og den smager vidunderligt i en hjemmelavet sandwich (opskrift kommer snart!). Jeg skal til opvisning senere i dag og også igen i morgen. Så der er nok at se til, plus en projekt/emne/minisamfunds uge på min skole i næste uge, hvor Anne-Sofie og jeg er blevet virksomhedsledere – en noget hårdere opgave end vi lige forventede.

Jeg skal til opvisning senere i dag og også igen i morgen. Så der er nok at se til, plus en projekt/emne/minisamfunds uge på min skole i næste uge, hvor Anne-Sofie og jeg er blevet virksomhedsledere – en noget hårdere opgave end vi lige forventede. Så hvis jeg igen bliver lidt fraværende i næste uge, så er det derfor.

Læs videre for at se opskriften.

Du skal bruge (1 meget stort glas):

1 stor potte basilikum

2 store håndfulde rucola

30 g Grana Padano (parmesan ost)

30 g ristede pinjekerner

1 stort fed hvidløg

2 finsp. groft salt

Godt med olie, alt efter for tyk eller tynd man vil have den. Olien kan også tilsættes efterfølgende.

Sådan gør du:

1. Blander det hele sammen i mini-hakker eller food processor.

2. Opbevar pesto’en på køl.

Kan holde sig ca. 14 dage på køl i lufttæt beholder!

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *