Min sidste eksamen…

jordbærkager til eksamenjordbærkager jordbærkager

… er nu veloverstået. Så jeg kan endelig sige, at jeg har afsluttet folkeskolen. Hvilket betyder, at jeg nu med god grund og ingen dårlig samvittighed kan holde sommerferie og se alt det Netflix, som jeg har lyst til. Jeg kan nu nyde en lille periode med totalt skolefri, før jeg igen skal lære noget. Jeg kan forresten på HHX efter sommeren – det ved jeg slet ikke, om jeg har fået nævnt her på bloggen… så nu nævner jeg det.

Læs også: Lidt eksamens snak

Mine eksamener er gået rigtig godt, faktisk noget over mine forventninger. Dog er jeg ret lettet over, at det hele nu er overstået, og man endelig kan trække vejret en smule. Jeg bliver nemlig rigtig nervøs, når jeg skal ind til en eksamen. Jeg har fået rigtig ondt i maven specielt i mundtlig dansk, matematik og tysk… Pyhaa…

Eller fejrer jeg lige kort med min søster, at jeg har afsluttet folkeskolen med et 12-tal i mundtlig tysk, hvilket jeg er virkelig, virkelig stolt af. Vi fejrer det med jordbærkager, fordi det i virkeligheden altid bare er det bedste, når det er sommer udenfor.

Har du haft eksamener – eller er du sluppet?

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *