Når jeg flytter hjemmefra…

Når jeg flytter hjemmefra: jeg drømmer om boligindretning

Sofa fra Unoliving – find udvalg her | Plaid – find her | Gulvtæppe – find her | Ur fra IKEA – find her | Lampe – find her | Puf – find her | Stuebord – find her | Sofapuder – find her

… får jeg garanteret slet ikke råd til at have en lækker lejlighed med fede møbler. Dog er det jo altid yderst dejligt at drømme en smule, og det gør jeg så sandlig lige for tiden. I de sidste par uger har jeg gået lidt og luret på nogle lækre sofaer, en af mine forældre skal snart flytte, så jeg skal snart lave nyt værelse, og jeg har overvejet, om jeg måske skal købe en? Dog skal jeg måske have et ‘lille’ bidrag fra mine forældre, det kan vist godt blive lidt dyrt, hvis man skal ud og have et helt nyt værelse, som jeg jo lidt ønsker mig.

  • Lige for tiden er jeg ret glad for grå, enkle og skandinaviske-designede sofaer, som f.eks. den ovenover (du kan finde et større udvalg af dejlige sofaer, hvis du klikker på linket under billedet).

Heldigvis er der vist lang tid til, at jeg skal flytte hjemmefra, hvilket vist er godt nok. Jeg er ikke helt sikker på, hvordan jeg vil have det med at have ansvaret over egen bolig… pyhaa – godt at man kun er 15 år gammel.

Er du flyttet hjemmefra? Hvor gammel var du?

Billede - DK (1)

4 Comments

  1. Uhh jeg elsker farverne på billedet det ser lækkert ud!

    Jeg flyttede hjemmefra for 5 år siden, da jeg var 20 år. Det passede både mig og mine forældre godt 🙂

    God dag:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *