New in: Adidas ZX Flux

adidas zx flux

adidas zx flux

adidas zx flux

Adidas try on

NB! Lånte lige min mors solbrune ben.

adidas sneakers

For at være helt ærlig, så er jeg bestemt ikke typen, som farer op over et par nye sko eller noget nyt tøj… men lige i den her specielle situation kan jeg altså ikke lade være med at være lidt spændt. Jeg har nemlig fået et par nye sneakers. Hvis I kender mig, og har mødt mig et par gange her det sidste halve år, så har jeg vandret rundt i vinterstøvler hele foråret og store dele af sommeren. Jeps, jeg er typen, som køber nye sko 2 gange om året; når det bliver vinter  eller når min mor tilbyder at betale… ups!

Min mor og jeg var nemlig i Aarhus i forgårs. Og eftersom min søster, Katrine, lige havde fået et par nye sko af min mor, så tilbød min dejlige mor selvfølgelig også mig nogen. Det endte faktisk med, at jeg købte de samme, som min søster havde købt dagen inden – man er vel søskende.

Skoene ovenover er mit allerførste par fra Adidas, ihvertfald så vidt jeg lige kan huske. De er super behagelige, sidder rigtig godt og er utrolig lækre indeni, da de er rigtig bløde. Jeg har længe haft et lille crush på Nike Air Max Thea, men da de ikke sad ret godt på mig, så blev det Adidas i stedet for… Så sparede man også lige 300 kr.

Jeg fik også købt nogle nye ting til skolen, så i morgen får I et par billeder af mit skrivebord, som er blevet gjort skoleklart. Jeg håber, at du nyder den sidste del af ferien. Vi ses i morgen!

Hvilken slags sko kan du bedst lide; Nike eller Adidas?

4 Comments

    • Nike og Adidas har selvfølgelig forskellige stilarter, så det har du helt ret i. Jeg synes også, at Nike har en masse fede sko! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *