Og vinderen er…

vinder 2016

vinder 2016 to

Og vinderen er… Ja, selvom du måske allerede har læst det på billedet ovenover, så venter jeg lige lidt med at komme til sagen. Der er nemlig lige hurtigt et par andre ting omkring mit liv lige for tiden, som jeg gerne vil have, at du er lidt opdateret på.

Engang i den her uge – eller den næste – vil der højst sandsynligt komme et indlæg ud omkring min start på gymnasiet. For at være helt ærlig, så er det hele lige lidt hårdt lige nu. Og der er blevet vendt op og ned på en masse ting – også et par ting, som jeg ikke lige vil nævne her på bloggen. Men gymnasiet er altså grund til stilheden.

Og så til det allerbedste ved dagens indlæg. Nemlig vinderen af min giveaway 2016.

Og vinderen er… Julie Ejby Jensen

Du skulle gerne allerede have modtaget en mail + en med dit gavekort

Tusind tak til alle jer, som har deltaget i konkurrencen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *