Om bloggeren

For lige at opsummere til dig, som bare vil vide de basale ting om mig, så er jeg en 19 årig pige fra en by tæt på Aarhus. Den 10. august 2019 startede jeg et nyt kapitel i mit liv som højskoleelev, da jeg begyndte Idrætshøjskolen i Sønderborg.

Og her kommer så den lidt længere version; jeg er en person, som hader at begrænse mig. Jeg elsker litteratur, mode, videnskabelige artikler, indie-musik, yogastillinger og duften af friskbagt kage. Jeg er typen, der hopper på min racer og ender med at lave en lille triathlon. Min kærligheden til kroppen er stor, så jeg plejer den på bedste vis med alle former for motion – og til tider en ordentlig portion bland-selv-slik.

I de fleste uger er jeg dog bare en ganske almindelig pige, som bor i en mindre by lidt uden for Aarhus.  Jeg forsøger at fylde så mange dage, som muligt med såkaldte ‘lykkestunder’, veninder, gymnastik, skole, løbeture og god litteratur.

Min blog handler om de tanker, som jeg bærer rundt på, den mad jeg godt kan lide og det kreative træk, som jeg dyrker en smule.

Jeg har altid været meget nede på jorden, men med tusinde bolde i luften. Jeg har tidligere gået til atletik, spejder, gymnastik, kor, blokfløjte, guitar og fordybet mig i bøger, foto, yoga, psykiatri, vegetarisk mad og meget mere. Da jeg har så mange interesser, følte jeg, at jeg havde behov for at samle det hele ét sted… derfor skabte jeg min blog. Bloggen er mit frirum, og jeg bruger den meget til at udfolde mig på kreative måder.

Du vil måske også mærke, at der engang i mellem kan komme nogle indlæg, som mest af alt ligner romaner. Og der er en rigtig god grund til, at nogle indlæg går hen og bliver så lange. Jeg tænker nemlig meget over tingene – faktisk tænker jeg ALT for meget (det siger min familie i hvert fald). Så hvis du bliver udsat for et af disse indlæg, så håber jeg, at du vil holde lidt fast. For nogle gange, så kan der faktisk godt komme lidt klogt ud af mig 😉

Jeg håber, at du vil læse med derude. Husk at du også altid er velkommen til at stille spørgsmål, enten kan du skrive en kommentar, ellers har jeg min mail(blog@karolinehaugaard.dk).

Instagram: @hrkaroline

Facebook: https://www.facebook.com/karolinehaugaardblog

Bloglovin

2 Comments

  1. Hej karo! Mega sød blog! Mig og Magnus er dine største fans! Elsker dig!!!!!!!!!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *