Room inspiration #1

room inspiration

Tumblr billeder

Det er mandag, så vi kan vist alle sammen godt blive enige om, at dagen på en måde bare skal overståes? Jeg er dog lige landet i en uge, hvor jeg skal have lavet projekt som en del af 9. klasses afgangseksamen – heldigvis har jeg en fantastisk dejlig veninde, som jeg skal arbejde sammen med. Vi har forresten om kvinder og deres rettigheder, hvis du var interesseret.

I dag manglede der bare lige lidt inspiration til en trist, mørk og lidt overskyet mandag. Vejret og årstiden giver anledning til en ekstrem trang til bare at slappe af hele dagen i sengen, så hvorfor ikke få lidt inspiration til, hvordan du kan gøre dit værelse endnu hyggeligere?

Jeg er lige nu på et stadie, hvor jeg elsker den skandinaviske stil. Det er et råt look med simpel og minimalistisk indretning – jeg glæder mig lidt til at flytte hjemmefra, så jeg kan lege en smule med indretningen.

Sker der noget spændende hos dig i dag?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *